HTML

Ég a metró

A blog azért jött létre, hogy kövesse, és visszamenőleg összegyűjtse a metróval kapcsolatos tűzeseteket. Valószínűleg más országokban már régen intézkedtek volna, itt addig kell várni a felújításra, amíg tragédia nem történik.

Friss topikok

 Index.hu:

Füstölt a metró egyik szerelvénye a Nagyvárad téren kedd reggel, ezért a Deák tér és a Nagyvárad tér között szünetel a forgalom. A BKV fődiszpécsere ránkcsapta a telefont, így bővebb felvilágosítást nem kaptunk.

Címkék: 3 nagyvárad füst tér eset hármas

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://egametro.blog.hu/api/trackback/id/tr723533255

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tarlós: Nincs dugi pénzünk! 2012.01.11. 15:53:02

Tarlós István bízik a magyar miniszterelnökben és a magyar kormányban, ezért a BKV-ügy megoldódásában is. A főpolgármester szerint egy dolog számít: „feketén-fehéren” kiderüljön a kormányfő számára, hogy távolról sincsenek tartalékok, eldugott források Bu…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása