HTML

Ég a metró

A blog azért jött létre, hogy kövesse, és visszamenőleg összegyűjtse a metróval kapcsolatos tűzeseteket. Valószínűleg más országokban már régen intézkedtek volna, itt addig kell várni a felújításra, amíg tragédia nem történik.

Friss topikok

 Tűz keletkezett a hármas metróvonalon járó egyik szerelvényen az Árpád-híd felé tartó szakaszon április 19-én.

A tűzoltók a Forgách utcai metrómegálló felől, légzőkészülékkel, az alagútban közelítették meg a szerelvényt, melyet az Árpád-híd megállótól 300 méterre fedeztek fel.

A szerelvény első kocsijában, az úgynevezett motorkocsiban keletkezett a tűz, melyet két fali tűzcsapról szerelt sugárral fékeztek meg.

A Forgách utcánál egy főt kísértek fel légzőkészülékben a tűzoltók, majd további két főt találtak az alagútban.

A mentők mindhármukat kórházba szállították. A BKV szakemberei tűzoltói kíséret mellett mehettek le az alagútba, hogy felmérjék, hogyan lehet a kiégett szerelvényt elvontatni.

 

 

 

Forrás: tuzoltosagbp.hu, fotó: FTP Videó Csoport, Kisdi Márk Máté, Sallai Zoltán

Címkék: tűz 3 árpád híd alagút eset hármas forgách utca

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egametro.blog.hu/api/trackback/id/tr753456443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása